Om Beyond Movement


Om Lisa1795614_10152133924285736_1409097098419706483_n-1

Beyond Movement, som nu är omdöpt till Embodied Wisdom grundades för att få fler människor att må bra genom att erbjuda fria dansklasser, energiflödesmassage och coaching där tron är att varje individ själv har alla svar inom sig för sin ultimata hälsa.

Lisa Larsson grundaren till Embodied Wisdom (fd. Beyond Movement) ändrade namnet då varje person bär på sin egen inre visdom i kroppen. När vi väljer att lyssna på den kan vi få de svar vi söker som gäller allt från vår hälsa till vilka val vi ska göra i livet.

Med en passion för dans sedan barnsben har dansen fungerat som en ventil för uttryck av känslor för Lisa. Lisa dansade i många år olika typer av danser, men då hon upplevde att den koreografiska dansen hade mer fokus på prestation upptäckte hon den frigörande dansen 2009. I den frigörande dansen hittade hon en oas där hon kunde släppa på prestige och krav och bara vara i rörelsen. Ett år senare fick hon ett uppdrag att leda frigörande dans för Reumatikerföreningen i Göteborg, vilket hon har gjort sedan dess. 2013 körde Lisa igång egna workshops i fri dans och rörelsemeditation.

Efter det har Lisa utbildat sig i rytmik, dans för barn med psykiska funktionsnedsättningar och psykologi på Universitetet samt dansterapi bl.a. Hon har jobbat med dans på Särvux och även på dagverksamhet för personer med psykiska funktionshinder.IMG_5169

2013 gick Lisa färdigt sin utbildning till Body Movement Coach för 5 Rytmer lärarna Jonas Klingberg och Berit Hague. Från utbildningen har hon fått med sig verktyg i att guida människor i metoderna fri dans, chakraflödesmassage, frigörande andning och coaching.

Lisa vill inspirera till att fler människor får möjligheten att uppleva dansens välgörande hälsoeffekter samt att fler mötesplatser och forum skapas för dans och alternativ hälsa!

Lisa tror att mera dans åt folket skapar ett humanare, gladare och mer hälsosamt samhälle!

Foton av: Marie Gayatri Kristoffersson och Bibbie Friman, Awakening Photographer

 

Bilden nedan tagen på några av deltagarna från Reumatikerföreningen

Screenshot_2014-09-26-12-20-06-1